A pulyka medalion és a pulykaszárny(tő) is olyan rágós, mint a pulykamell?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 11:34
1/11 anonim válasza:
Semmi nem ragos ha jol van elkeszitve :/
2/11 A kérdező kommentje:
A csirkéhez képest a pulyka húsa nem olyan puha, na..
2020. aug. 9. 11:39
3/11 A kérdező kommentje:
Legalább is a pulykamell
2020. aug. 9. 11:39
4/11 anonim válasza:
Igen, bármilyen hús része a pulykának "ugrósabb" lesz. Én sem szeretem.
5/11 anonim válasza:
Jól kell megsütni!
Akinek meg nincs elég foga , az egyen bébipapit! 😂😂😂
Egy marha v sertéshúshoz képest szerintem kifejezetten omlós a pulyka...
7/11 anonim válasza:
A pulykamell nem rágós, a medallion viszont inkább. Nem tudom hogy lehet rágósra elkészíteni a pulykamellet.
8/11 A kérdező kommentje:
Csirkéhez képest... de nem annyira mint a marha
2020. aug. 9. 13:24
9/11 anonim válasza:
Medaliont én darált húsnak használom, a szárnytövet tepsibe sütve. Egyik sem rágós így.
10/11 MancsWolf válasza:
Szoktam sütni csirke és pulykamellet is. Há jól meg van csinálva utóbbi, egy kicsit se lesz rágós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!