A pácsó-ról mi a véleményetek? avasodás gátlás egészségesség.
Figyelt kérdés
pácsó2022. máj. 21. 16:48
2/3 anonim válasza:
Nem az avasodásgátlás a célja, hanem, hogy ne kapj botox mérgezést.
3/3 anonim válasza:
Az avasodáshoz semmi köze. A pácsó (pác-só) nitritet tartalmaz, és a Clostridium botulinum baktériumot pusztítja el a húsban, és nem kapsz "kolbászmérgezést". Másrészt a húsban a mioglobin nitrózaminná alakulásában segít - ezzel megtartják rózsaszín, vagy piros színüket a húsok. A kolbász nitrit nélkül fekete lesz. Ha vörös, az nem (csak) a paprika színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!