Jó étrend a csirkemell+rizs, lencse, bab és sült tojás?Nem egyhangú így az étrend?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 12:46
1/8 anonim válasza:
Hát nekem egyhangú lenne. Attól hogy testépítesz még ehetsz más kajákat is, nem kell mindennek tele lenni fehérjével.
2/8 anonim válasza:
Nyilván egyhangú és egyoldalú a táplálkozás, ha összesen öt darab élelmiszer alkotja. De gondolom neked mindegy, csak legyen a 35-ös karodból 37-es,igaz?
3/8 anonim válasza:
Gondolom, nem készülsz Mr. Olympiára. Akkor pedig ehetsz bármilyen húst, halat, sajtot, túrót, és további növényi fehérjéket, sem hanyagolnám, pl. csicseriborsó, sárgaborsó. Szénhidrátból sem csak a rízst erőltetném, ott van még a bulgur, hajdina, édesburgonya, vagy egyszerűen csak héjjában sült krumpli.
Mert amiket te leírtál Cölöp koma, az valóban nagyon egyhangú, nem kell sok idő, és te magad is rá fogsz unni.
5/8 anonim válasza:
Ez egy napra is kevés fajta élelmiszer, nem hogy összesen. De persze tudom hogy csak a fehérje a lényeg, a vitaminokat és egyéb mikrotápanyagokat meg majd eszem helyetted. :)
6/8 anonim válasza:
én ilyen étrend mellett depressziós lennék
8/8 anonim válasza:
Csirkemellet felkockázni v- felcsíkozni, zsírban megpirítani sistergésig (visszasütve a zsírjáig, amikor már elpárolog a húsból kivont fölös nedvesség), és friss szeletelt zöldségből készült salátára szórni, amolyan Cézár-saláta módra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!