Csirkemell tömeg számítása?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a csirkemellnél a makrókat a nyers csirkemellre (pl nyersen 100 gramm) vagy a sütés utáni (sütés után csak pl 60 gramm) tömegre számoljam?
Köszi előre is!
2020. febr. 26. 16:55
1/6 anonim válasza:
Mindig a nyest alapanyagot kell számolni.
2/6 anonim válasza:
A nyersre kell számolni.
A felhasznált olajat és amennyiben olyan, a fűszereket ne felejtsd el beleszámolni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Szóval ha a nyers 100 grammnyi csirkemell sütés után csak pl. 60 gramm, mert ugye kimegy a víz, az attól még 100 gramm a tápanyagtartalom szerint?
2020. febr. 26. 20:47
5/6 anonim válasza:
Igen, hiszen ahogy mondod, a víz távozik belőle, ami 0 kalóriás.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm! Ment a zöld mindenkinek.
2020. febr. 27. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!