Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egy egész csirkecombon (alsó-f...

Egy egész csirkecombon (alsó-felső) van annyi hús ami elég valakinek egy étkezésre?

Figyelt kérdés
holnap úgy alakul hogy egy ilyet kell ebédeljek, de idejét sem tudom mikor ettem utoljára, csak szelethúsokhoz tudom mérni, pl rántott csirkemellből ami a belső csík szoktam két szeletet enni ehhez képest mondjuk. krumplipürét ígérnek mellé
2022. máj. 9. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem bőven elég. Igaz, én 50 kiló vagyok.
2022. máj. 9. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pont jól szoktam lakni vele, de pl. Fekete Lászlónak kevés lenne, egy topmodellnek meg sok.
2022. máj. 10. 08:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a combok is nagyon eltérő nagyságúak tudnak lenni. Meg az ember sem egyformán éhes mindig. Nekem van mikor elég csak a felső, de van, hogy még az egész is kevés.

Majd írd meg mennyire volt elég. Ha nem halsz éhen tőle :)

2022. máj. 10. 09:41
 14/14 A kérdező kommentje:
végül csak egy alsót kaptam, de mivel nem voltam annyira éhes, levessel együtt elment egy könnyed ebédnek, éhen nem halok
2022. máj. 10. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!