Egy egész csirkecombon (alsó-felső) van annyi hús ami elég valakinek egy étkezésre?
Figyelt kérdés
holnap úgy alakul hogy egy ilyet kell ebédeljek, de idejét sem tudom mikor ettem utoljára, csak szelethúsokhoz tudom mérni, pl rántott csirkemellből ami a belső csík szoktam két szeletet enni ehhez képest mondjuk. krumplipürét ígérnek mellé2022. máj. 9. 18:55
3/14 anonim válasza:
Nekem nem elég. De én nagyétkű vagyok
4/14 anonim válasza:
Ugye nem gondolod, hogy egy 150 kilós szumós ugyanannyit eszik, mint egy 45 kilós balettáncos? Még azt se mondtad meg, hogy fiú vagy-e vagy lány. Hogy neked milyen az étvágyad, azt mi honnan tudjuk? Meg hogy az általad megenni kívánt csirkecomb 18 dekás vagy 30 dekás? És hogy lesz-e leves, saláta és desszert.
5/14 A kérdező kommentje:
igazad van 4es. fiú, és túl jó az étvágyam sajnos. lesz zellerkrémleves
2022. máj. 9. 19:35
6/14 anonim válasza:
Ez kb. egy éttermi adag.
Nálunk pl. a munkahelyi étteremben egy ilyen alsó-felső comb egy adag. Akár sülve, akár töltötten (gödöllői), vagy sajtosan, stb. stb.
7/14 anonim válasza:
Ha lesz hozzá leves és köret is, akkor már éhen halni nem fogsz.
8/14 anonim válasza:
Ha tényleg túl jó az étvágyad, akkor nem fogod degeszre enni magad vele. Ha csak egy önkritikus kiszólás volt, hogy túl jó, akkor megfelelő.
9/14 qkker1 válasza:
Nekem kevés, de én "beles" vagyok.
10/14 anonim válasza:
Egyél hozzá körítést, zöldségköretet, salátát és akkor garantáltan elég. (Nekem a fele böven elég lenne egy evésre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!