Egy bolti akció korlátozódhat időpontra a napon belül?
Figyelt kérdés
holnaptól lesz valami akciós a Pennyben, kifejezetten hétvégi, nem csütörtöktől. ha nyitás után pár perccel megyek, akkor ugye már az lesz érvényes rá? szóval nincs olyan korlátozás hogy csak reggel nyolctól vagy ilyesmi? mert nem vagyok benne biztos, de mintha találkoztam volna már a fordítottjával hogy szerda késődélután mentem, elvileg utolsó pillanatban, és akkor már nem élt rá2022. máj. 6. 18:50
1/4 anonim válasza:
A kezdet nyitáskor van, a vége, akár délben is, ha elfogyott.
Így járhattál Te..
2/4 A kérdező kommentje:
6:30kor nyit, de mivel szombat, gondolom lesz millió ember, azért akarom gyorsan 7 környékén letudni. komolyan mondom bevásárlok néha 2 perc alatt, majd állok 10-15öt a sorban mert nem küldenek több kasszához embert
2022. máj. 6. 19:23
3/4 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy már nem érvényes az utolsó nap! Ha meg van hirdetve, akkor zárásig érvényes. Legfeljebb "amíg a készlet tart" - és nincs belőle záráskor. De olyat nem csinálhatnak, hogy drágábban adják.
4/4 A kérdező kommentje:
vannak trükkjeik. néha kiteszik előző nap este a másnaptól akciós dolgokat, persze drágábban és hasonlók
2022. máj. 6. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!