Melyik a savanykásabb, az áfonyalekvár vagy a feketeribizli-lekvár?
Figyelt kérdés
Islerbe tenném.2022. máj. 4. 01:13
2/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki készíti!
Alapvetően a feketeribizli lehet a nyertes.
4/6 anonim válasza:
Az áfonyával megjártam, azt hittem savanykás lesz, de csak simán nagyon édes. Mindenképpen feketeribizli.
5/6 anonim válasza:
#2 válasza az igazi. Manapság a "gyártott" (, vagy "bolti") lekvárok kis gyümölcstartalommal készülnek, de a "friss érzés" miatt telenyomják citromsavval. Mást se nagyon érezni rajtuk.
6/6 anonim válasza:
Készítéstől is függ, de a feketeribizli alapvetően savanykásabb mint az áfonya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!