Melyik boltban adják vissza, annak a kinder tojásnak árát, amelyik nem szerepel NÉBIH listáján?
#1:
Mert a turbóanyuk meg vannak zavarodva, és visszaviszik azt is, ami közelében sem járt a belga gyárnak. Ez amúgy a Kinderek 93%-a (!!!)…
Ha nem 54.-el kezsődik ami ugye Belgium🇧🇪kódja, hanem 800 Olasz🇮🇹vagy 400🇩🇪Nemeto
Ezeknek semmi bajuk, Buenot én is ettem.
Mi van ha épp ma olyat másik brand termékét eszed amit holnap fog kiderülni hogy rossz? Az egyik német üzletlánc a cuccait folyamatosan visszavonják.
Mindenesetre elég gáz egy ekkora cégtől, h próbálták eltussolni. Tudniuk kellett, nagyon komoly minőségellenőrzés van.
Részemről offolom a ferrero termékeket innentől.
“ Részemről offolom a ferrero termékeket innentől.”
Offold, szíved joga! Egy tanács nézd vissza, hogy hány márkát hívtak vissza az utóbbi 10 évben, bocs maradjunk utobbi 5.-ben (ez is rengeteg)
Holnaptól mehetsz levelet enni😂
8 nem ott a gond, h hiba csúszott be. Hanem h nem tettek semmit. Ez ekkora cégtől pofátlan húzás, magyarán semmibe sőt hülyének nézi a vásárlóit.
Így már érted talán te is, hogy lassan írtam a kedvedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!