Megettem egy tejfölt, amit visszahívott a NÉBIH. Lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
1/12 anonim válasza:
Én is ettem ilyet, Sparos. Nem lesz semmi gond.
2/12 A kérdező kommentje:
Érdemes ilyenkor a csomagolást (az még megvan) visszavinni a dobozba, és esetleg a NÉBIH visszahívásra hivatkozva visszakövetelni a bolttól, ahol megvettem, a tejföl árát? Tegyük fel, tételezzük fel, hogy még a blokk is megvan, el szoktam tenni, meg fogom keresni...
2021. aug. 30. 19:10
3/12 anonim válasza:
Inkább jövés-menés helyett dugd le az ujjad!
4/12 anonim válasza:
Most komolyan képes vagy egy üres dobozzal rohangálni kb 400 forintért?
5/12 anonim válasza:
És ha visszaadják az árát? Lesz 100 forintod. És mellette valami jó kis fertőzés. Egyáltalán nem érdekelne az a pénz, remélem nem lesz bajod.
7/12 A kérdező kommentje:
Meg is lett a blokk! Az elmúlt 1 órában azt kerestem, a kosaram legmélyén volt, a újságok alatt, a pénztárcámban.
A tejfölnek meg utánaküldtem egy deci 50%-os pálinkát.
Ugye megmaradok?
2021. aug. 30. 20:14
9/12 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen indokkal hívta vissza a NÉBIH?
10/12 anonim válasza:
Én is kb. fél doboz Sissy tejfölt beletettem a rakott krumpliba, már megettük, abból a szériából való. Nem lett bajunk (mondjuk így kapott egy hőkezelést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!