Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A hummusnak milyen íze van?

A hummusnak milyen íze van?

Figyelt kérdés

Sosem ettem még, szeretném kipróbálni, egy külföldi oldalon azt olvastam, hogy kesernyés. A keserű ízt viszont utálom.

Milyen ételhez/ízhez hasonlít a leginkább?

2022. ápr. 17. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kesernyés, savanyú lehet ha az ember rossz minőségűt vesz. Aldis yummy dip és lidl ribella humusz márkát ajánlom. Sajnos tényleg sok van a boltokban ami ehetetlenül ecetes.

A cdicseriborsónak íze nem sok van, trhat olyan íze van mint amivel fűszereznek. Citrom, fokhagyma, esetleg kömény. Képzelj el egy guacamolet avokádó helyett sajtkrémből. (Tudom hogy nincs benne sajtkrém de szerintem kb ez a mondat leírja az ízvilágot)

Keserű humuszt én még nem ettem

2022. ápr. 17. 10:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, itthon akarom összerakni, szóval bolti vétel nem jöhet szóba. Majd megpróbálom akkor fokhagyma felé tolni :)
2022. ápr. 17. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!