Más is észrevette milyen árak vannak a boltban? Mi lesz így?
Mert ha az LMP vagy a DK vagy a Márki lenne, egy csapásra kaviárt zabálna mindenki, meg Hawaii-n nyaralna 🤣
Világjárvány volt, háború van, de igen minden a magyar kormányzat hibája, istenem ...
2008-ban mégnagyobb csóróság volt, pedig akkor nem a Fidesz volt hatalmon, szóval nem ezen múlik.
31
2008 előtt nem ömlött be ide az EU-tól a pénz. Ezt valahogy nagyon szeretik az emberek elfelejteni, amikor visszafelé mutogatnak. Most az államadósság az akkorinak a 2x-e, miközben rengeteg pénz jött be az elmúlt években, aminek csak a kormány zsebében van látszatja, de se tartalékunk nincs, se nem fejlődtünk gazdaságilag. Míg a járvány idején nyugaton a munkanélkülieket, vállalkozásokat segítették az ottani kormányok, itt pár látszat aprón kívül itt semmit sem adtak. A választás előtti nagy pénzszórás is hitelből történt, csak sok embert ez sem érdekelt.
Lesz, eu máris elzart penzcsapokat.
Mert ezzel orbannal aszik ki bárki..
Ma én is kiakadtam. Vettem egy doboz tojást , egy 500 g-os ramat, 2 db friss élesztőt, egy doboz sparos tejet, egy 200 ftos kis májkrémet meg egy kukászacskót. 2500 ft-ot fizettem.
Csak egy kalácsot szeretnék sütni holnap....eszméletlen árak vannak.
Direkt néztem , hogy olcsóbb lenne ha megvenném a kalácsot és nem magam készíteném el, na de tele van tartósítő meg színező meg mindenféle anyaggal....
most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy a sok szemét kaja miatt van ennyi beteg ember, ennyi meddő pár, ennyi pajzsmirigypanasz stb stb....
hát ba.meg inkább megcsinálom magam 2000 ftért azt a kalácsot és örülhetek neki ha így nagyjából méregmentes lesz.
Ha lehet hinni a híreknek, akkor a java még csak hátra van. Nyár eleje és közepe fele egy olyan brutális ár emelkedés fog jönni, hogy az országban, emberek tíz ezrei vagy többen, nem tudják meg venni a leg alapvetőbb élelmiszereket se. Sajnos durvább lesz mint a 2008-as válság.
Aki nem hiszi, az olvasson külföldi oldalakat. Az egész világon ez megy.
Akik meg tehetik, még most vásároljanak be, és tegyék a fagyasztóba, mert nagyon durva árak lesznek hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!