Más is észrevette milyen árak vannak a boltban? Mi lesz így?
Nem tudom, hogy hol élsz, de én pl. nézegettem az osztrák DM oldalt, mert ott -mint a magyarnál- kiírják a termékekhez, hogy az adott termék mikor volt utoljára emelve. Hát azért érdekes, hogy sok termék 2018/2019 óta nem emelkedett, de több termék is van 2016-os áron. Itt meg évente emelkednek és nem 10-20 Ft-al.
“ hogy él még aki nálam is kevesebbet keres mondjuk ilyen nettó 110-120 ezret?”
Úgy, hogy spórol.
A búza nagy részét Ukrajna importálja Magyarországnak. A kenyér ára a következő szezonban fog őrülten drágulni.
Az infláció kedvez a kormánynak (bizonyos szempontból), hiszen kiszórtak egy csomó pénzt év elején, ami most elveszíti az értékét, olyan, mintha nem adtak volna semmit.
Szerintem emiatt romlik jobban a forint, mint a környező országokban, hagyják a romlást.
Spar három darab krinolin 840 forint.
Ez rosszabb lesz. Április harmadika van, esett a hó, volt ahol fagyott, a fák már rügyeztek, van aki már elveteményezett, a termésnek annyi.
Nem értem például pesten aki 200-250 ezret keres és 70-80 ezres szobát fizet plusz rezsit és közösköltséget, hogyan tudnak megélni? Mondjuk egy vagyonőr aki esetleg be sincs jelentve.
Mennyi másik emberrel laksz együtt? Milyenek az állapotok?
Akkor nyilván érdemes abban a kerületben munkát találni ha lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!