Ha a rizskását felfőzés nélkül teszem bele egy turmixba Akkor is használ mint szénhidrát?
A rizskása a MEGFÖTT rizs neve, fözés nélkül nem létezik.
Ha nyers, szemes rizst akarsz turmixolni, akkor a készülék pillataok alatt leég.
A nyers gabona nem szívódik fel, ezért IS szokták megfözni.
De ha ragaszkodsz a nyers rizshez, akkor vegyél rizslisztet, akkkor legalább a turmixodnak nem lesz baja.
A rizskása boltban megvehető (mint a zab)🥲
Nem pedig a nyers rizs.
Ertem en hogy mire gondoltok,de en segitseget kertem,ti viszont ugy okoskodtok hogy nem tudjatok mirol van szo.🤦🏽♀️
4. Ezt leírhattad volna h ilyen műizéről van szó...
"Összetevők: rizsliszt 32,3%, glükóz-szirup, fruktóz, részben hidrogénezett szójaolaj, kukoricakeményítő, inulin 6,2%, étcsokoládé 5% (cukor, kakaómassza, dextróz, emulgeálószer: szójalecitin), zsírszegény kakaópor, szójafehérje, tejfehérje, étkezési só, természetes aroma, stabilizátor: E 340; emulgeálószer: E 471; csomósodást gátló anyag: E 551. Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat."
Nem meg mindig nem ez az elore elkeszitett szar 😂
De hagyjuk,azota ilyen kotekedos es negativ emberek helyett kaptam rendes segitseget.
Egyszer remelem lattok a boltba (dm,bio) ilyet es rajottok hogy itt nem en voltam nevetseges
7: mondjuk akkor linkelhetted volna, hogy "mire gondolt vajon a költő"....
Mert alapesetben a rizskása egy főtt meleg étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!