Ez a videó lehet igaz,hogy megevett 50000kcalóriát?
https://www.youtube.com/watch?v=foJBnXwBMxI&
Ha nem tölti be,akkor úgy keressetek rá,hogy THE 50,000 CALORIE CHEAT DAY CHALLENGE!
Ez fizikailag lehetséges,hogy 24h alatt megcsiálnád?Oké,hogy ő scak 45-46k-t evett meg,de nem csalt valahol a vágással vagy ilyesmi?
Hát fizikailag elsőre képtelenségnek tűnik.Egy étkezésre eddig 3500kcal tudtam megenni..de utána a közérzetem is totál megzuhant.Szerintem a legtöbb embernek az 5-6ezer kcal is komoly kihívás egy nap alatt...nem hogy annak 10szerese.
Látszik az ételek minőségén hogy a nagy kalóriás ételeket tömi.De ennyi szénhidrátot , cukrot betolni 24 óra alatt...durva.
Hát a felvétel alapján megcsinálta...és a végén látszik a fején a leterheltség.
De én akkor sem tudom ezt elképzelni hogy ennyit betolt volna 24 óra alatt.
Azt mondanám, hogy nem valószínű, de nem is lehetetlen. Vannak emberek aki képesek óriási mennyiségeket megenni.
De ha meg is történt, biztos vagyok benne hogy legkésőbb másnap reggelre össze hányta-fosta magát.
Lehetetlennek tartom, hogy ennyi minden belefért a gyomrába. Ekkora testtel nem ehet általánosságban véve sem sokat, tehát valszeg nem tág a gyomra, nekem csak a reggelije egy kaja kóma lenne.
Úgy mondanám, hogy ő leszámolta szépen, hogy mi mennyi kalória, odatette az asztalra, de sztem mindenbe max csak beleevett, de nem ette meg az egész adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!