Mit szoktatok a melegszendvicsre rakni? Milyen kenyérből csináljátok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 13:22
11/13 anonim válasza:
Sok jót írtak előttem, én a fentiek többségén kívül a tonhalas sajtos melegszendvicset is szeretem. A kenyérre teszek tonhalkonzervet, reszelek rá némi cheddar sajtot és amikor már kezd pirulni teszek rá pár vékony szelet paradicsomot és azzal együtt sütöm az utolsó pár percben. Uborkával is jó, de azt csak akkor teszem rá a szendvicsre amikor kivettem a sütőből.
12/13 anonim válasza:
Régebben mindenfélét rápakoltunk, felvágottakat, stb, de egy rokonunk mondta, hogy csak sajtot kell rá tenni, szerinte úgy a leginomabb, és a végén rányomni ketchup-öt. Kipróbáltam, és azóta csak így eszem, a lényeg hogy ropogósra süljön a sajt, nagyon szeretem!
13/13 anonim válasza:
Egyszerű és olcsó melegszendvics a kenyér - vaj - sózott lilahagyna kerika - és persze a sajt!
De a nyers gomba, vékonyra szeletelve (sózva, borsozva) is finom!
És akár babból vagy más zöldségből készült krém is mehet a sajt alá!
Szokták úgy, hogy basamellbe keverik a sajtot, ízesítik fűszerekkel és ezt kenik a kenyérre!
Lehet füstölt sajtot is alkalmazni ám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!