Mit szoktatok a melegszendvicsre rakni? Milyen kenyérből csináljátok?
mindent IS. :)))
A sajt alá tényleg bármit be lehet tenni.
Én a maradék normál kenyérből szoktam csinálni, előtte megpirítom, hogy alul-felül ropogós legyen. A grillsütőben már gyak. csak ráolvasztom a sajtot.
Kenyér ami van itthon, ha nincs akkor zsemle de az hamar kiszárad
Megkenem valamivel rá a szalámi sajt meg az oregánó ennyi, néha ketchup ha úgy kívánom.
A kenyér számomra mindegy. Ha rendes kenyér van itthon, akkor csak olyan mikrós melegszenyót készítek, inkább toast kenyeret szoktam melegszendvics készítőbe tenni. Mikor melyik van itthon.:)
Nálunk ez ilyen maradékmentő szokott lenni. Mehet rá sonka, kolbász, szalámi, gomba, hagyma, sajt. Számomra a ketchup és majonéz is elengedhetetlen.
6: ha nem mindennap ezt eszi, miért lenne egészségtelen..????
Aki változatosan étkezik, annak semmit nem számít egy-egy kilengés.
De mondjuk azt sem értem, hogy konkrétan miért egészségtelen valami...
Én szoktam olyat, hogy lereszelek trappista sajtot (nagy lyukún), ezt összekeverem egy villával éppen (de csak éppen) annyi tejföllel, hogy pont kenhető legyen. Vastagon megkenem vele a kenyér szeletet, és mehet a sütőbe. (Szóval erre nem szórok sajtot, mert benne van).
Egyszer egy fórumon írta valaki, mi nagyon szeretjük így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!