Mennyire táraztok be étolajból, míg egyelőre fix-áras? Egyszerre ötöt lehet venni. Az orosz-ukrán háború miatt kérdezem, mert a legnagyobb import pont az oroszoktól jött eddig.
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 16:14
11/21 anonim válasza:
Vettem 1 litert.
Te is jobban jársz ha zsírt használsz étolaj helyett.
12/21 anonim válasza:
Ugyanannyit veszek, mint korábban, de én már évek óta hidegen sajtolt olajat veszek, így az egyébként is drágább. Nem gondoltam volna, hogy arra is érvényes lesz az árstop, így pont bevásároltam belőle az árcsökkenés előtt. Mivel nem mindenhol lehet kapni, vagy van, ahol jóval drágább, így amikor eljutok olcsóbb helyre, 2-4 liter között veszek, és akkor az 1-2 évre elegendő. Ez már az én betározós időkorlátomat is kicsit súrolja, van, hogy próbálok csak 1 pót flakont tartani itthon (most az emelkedő árak miatt döntöttem úgy, hogy legyen továbbra is több itthon, ha esetleg a közeljövőben ismét drágulna). De én a vírus előtt is szerettem, ha nem kell majd' minden héten rizst, lisztet, olajat, tésztát, konzerveket venni, és még sok minden mást.
13/21 anonim válasza:
Nem eszünk nagyjából semmi olajban sült dolgot, forró levegős airfrayer vagy sütő szóval biztos hogy nem tarazunk be ahogy soha semmibpl5
14/21 anonim válasza:
Nálunk eleg kevés étolaj fogy. Semmit sem sütünk olajban. Sütőben sütünk és kevés olivaolajat használok hozzá. Kaják alá is olviaolajat vagy mangalica zsírt használok, szóval sima étolajat tényleg keveset használunk el.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 5. 15:06
16/21 anonim válasza:
Jó alkalom lenne, hogy leszokj az olaj használatáról, nagyon egészségtelen. Én szerintem 15 éve nem vettem és élek, sőt! 😀
17/21 A kérdező kommentje:
Megundorodtam a zsírtól. De ez már egy másik történet...
2022. márc. 7. 14:36
18/21 anonim válasza:
Zsírt meg végképp nem kell fogyasztani.
19/21 anonim válasza:
Március 6 08:46
Tudnál ajánlani recepteket?
Amúgy állítólag az auswitzi rabok sokszor a margarin miatt éltek túl. Erő van abban is.
Amúgy szerintem nem lesz kaja hiány. Mondjuk nagymamám szerint például igen. Ki is oktatott, hogy ételhiány ellen lisztből, olajból, cukorból és tisztítószerekből kell bevásárolni.
20/21 anonim válasza:
És ő vidéki volt, akkoriban fával fűthettek talán, azzal nem volt gond, és tyúkok voltak. Hmm, mondjuk ő akkor kicsi volt, de hát szék a dolgok legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!