A házi kiflim másnapra nagyon megkeményedik. Hogyan készítsem, hogy másnap is puha és omlós legyen?
A kifli frissen jó. A bolti se jó másnap...
Megpróbálhatsz olyan trükköt, hogy egy kis főtt krumplit keversz a tésztába - de akkor már az íze sem a hagyományos marad...
Másként mint most.
Amíg nem írod le, most hogy készítetted, addig hogy lehetne megmondani, mit csinálj másként???
A bolti meg persze, hogy nem jó másnap, éppen ezért sem jó semmire, még frissen sem igazán finom.
Ez a videónak kifejezetten jó, próbáld ki, ha gondolod.
Köszönöm a válaszokat!
[link] ezt a receptet szoktam használni, frissen isteni. Kolléganőmnek szeretnék vinni, és nem szeretnék lebőgni a kemény kiflivel.
5: ez teljesen jó receptnek tűnik.
Esetleg az nem jöhet szóba, hogy amit a kolléganődnek vinnél, azt nem sütöd ki, hanem félig megkelve hűtőbe teszed éjszakára - és csak reggel sütöd ki???
Ha tobb zsiradekot tartalmazo receptet hasznalsz, akkor tovabb puha marad. Illetve ha élesztő helyett kovásszal keszul akkor is. No meg megfeleloen kell tarolni, legjobb kenyeres zsákban, de jó a legmentesen zarodo doboz is.
Es valoban, ugyanolyan soha nem lesz masnap egy kelt teszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!