A házi kiflim másnapra nagyon megkeményedik. Hogyan készítsem, hogy másnap is puha és omlós legyen?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A kifli frissen jó. A bolti se jó másnap...
Megpróbálhatsz olyan trükköt, hogy egy kis főtt krumplit keversz a tésztába - de akkor már az íze sem a hagyományos marad...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Másként mint most.
Amíg nem írod le, most hogy készítetted, addig hogy lehetne megmondani, mit csinálj másként???
A bolti meg persze, hogy nem jó másnap, éppen ezért sem jó semmire, még frissen sem igazán finom.
Ez a videónak kifejezetten jó, próbáld ki, ha gondolod.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Köszönöm a válaszokat!
[link] ezt a receptet szoktam használni, frissen isteni. Kolléganőmnek szeretnék vinni, és nem szeretnék lebőgni a kemény kiflivel.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
5: ez teljesen jó receptnek tűnik.
Esetleg az nem jöhet szóba, hogy amit a kolléganődnek vinnél, azt nem sütöd ki, hanem félig megkelve hűtőbe teszed éjszakára - és csak reggel sütöd ki???
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ha tobb zsiradekot tartalmazo receptet hasznalsz, akkor tovabb puha marad. Illetve ha élesztő helyett kovásszal keszul akkor is. No meg megfeleloen kell tarolni, legjobb kenyeres zsákban, de jó a legmentesen zarodo doboz is.
Es valoban, ugyanolyan soha nem lesz masnap egy kelt teszta
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!