Létezik még fagyasztott vadas-alap? Szoktatok látni valahol? Vagy akár üvegeset?
Figyelt kérdés
Mindenféle tésztaszószt látok, gombás-tejszínest, paradicsomost, ezerféle ázsiait, de vadast már évek óta nem.
Ha jól emlékszem, réges-régen még üveges is volt.
Aztán sokszor vettem fagyasztottat, nagyon finom volt, de már évek óta nem találkoztam vele.
Tudtok olyan boltot, ahol még van?
Azt tudom, hogy porként létezik, de macerás megcsinálni, szóval ne azt írjátok, hogy "nem olyan bonyolult az, vedd meg a port, vagy főzd meg az eredeti receptet!"
Konkrétan a kész tésztaszósz a kérdésem.
2022. febr. 20. 16:30
11/13 anonim válasza:
10. Régen mis fagyasztottat ettünk, krumpligombóccal. De azóta magunk készítjük.
12/13 anonim válasza:
Gergelynek zsemlegombóca is van.
Ha tehetem, inkább magam készítem, mert túl sok cukor van a fagyasztottban, amit kerülnöm kell.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2022. febr. 22. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!