Nyomom az ágyat, ezért bátyám felajánlotta, hogy bevásárol nekem. Megkértem, hogy hozzon fagyasztott zöldborsót. (?) Többi lent.
Mindent vett, amit felírtam, de zöldborsó helyett mexikói keveréket (borsó, répa, kukorica stb.) mixet hozott helyette. Borsós húst szerettem volna főzni tarhonyával. Ezt elvetettem, mert nem opció, vagy fene tudja, milyen volna. Két gyerekem nemsokára jön haza, muszáj főznöm.
Mit ajánlotok? Főzzem meg a mixet főzeléknek, vagy jó borsós húsnak is?
Melyiket? Mixből csináltatok már főzeléket? Külön pörköltnek nem állnék neki, a borsós hússal együtt egyidőben elkészült volna a tarhonya is.
"Micsinájjak?" Lázas vagyok, nem tudok ott állni sokáig.
Vagy borsó nélkül megfőzöd amit terveztél.
A mixet meg felhasználod máskor.
Köszönöm mindenki válaszát. A mixet betettem a fagyóba, tarhonya és a pörkölt is fő. Majd legközelebb, ha lesz sima borsó.
Azt szeretik, ez volt a kívánság. Bátyám csak a borsót látta, a többire nem figyelt. Örülök, hogy bevásárolt (hideg kaját, felvágottat, kiflit, zsömlét, a többit elfelejtette), de nem tettem szóvá neki.
Rendesek vagytok. Ritkán írok kérdést, de mindig kapok hasznos tanácsot.
Gyakorlatilag egy mexikói ragud lesz, amihez mondjuk picit jobban illik egy rizs köret, mint egy tarhonya, de azzal se ördögtől való.
Személy szerint ha választanom kéne inkább enném tarhonyával mint rizzsel, még ha ezzel szembe is megyek a közízlésnek.
Szóval nem bonyolítsd túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!