A felbontott friss tejet hány napig lehet fogyasztani hűtőben tartva? 3 nap? 4 nap is jó, de utána már olyan nyákos nem?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 10:59
2/9 anonim válasza:
Kiöntöd, megszagolod, belenyalsz, ha jó, megiszod. Ezek a tartós tejek simán van, hogy még ihatóak 1-2 hét után is...
3/9 anonim válasza:
Csak én gondolom hogy ezen kérdések jórésze egy kis gondolkodással elkerülhetök lennének? (Igen, szerintem arra van ez az oldal hogy, megmondjam, hogy kérdezés helyett mit tehettél volna)
4/9 anonim válasza:
De hogy a kérdésre is válaszoljak, szagolj bele és kiderül. :)
5/9 anonim válasza:
UHT-t 1,5-2 hét után is simán használom, évek óta egyszer sem romlott meg ennyi idő után.
Nem szoktam tejet használni, csak kv-ba rakok picikét, erzért mindig lassan fogy.
7/9 anonim válasza:
akar 1 hetig is, ha jo hideg a huto
8/9 anonim válasza:
Kérdező, nem ártana érthetően fogalmazni. Mit értesz friss tej alatt? Termelőtől vásárol pasztőrizálatlant, pasztőrözöttet, ESL-t vagy UHT-t?
Mert amin címke van, mindre felbontás után 3 napot írnak, ettől még teljesen igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy az UHT akár 8-10 napig is elvan felbontás után.
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben doktornő
2022. febr. 17. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!