Akik szerint olcsóbb rendelni a kaját mint magadra főzni, azok hogy csinálják?
Ha van kedvem főzök, ha nincs akkor nem. Téged kötelez valaki hogy rendelj, vagy neked miért nem mindegy hogy más hogyan oldja meg az étkezést?
Nekem nem az a legfontosabb dolog az életemben, hogy spóroljak a kaján.
31: nem csak a spórolásról van szó, hanem a gondoskodásról is. te készíted el az ételt, tudod mi van benne, stb.
Közel sem csak a pénzről szól.
Jaaaaa hát eddig 3 oldalon keresztül az volt a legnagyobb problémád, hogy bizony nem éri meg rendelni és te olcsóbban kihozod az 5 liter gulyáslevest otthon 1 főre.
Akkor mostmár a gondoskodás a lényeg?
Amugy nem tudom mi van benne akkor sem ha én készítem, maximum ha én vágtam le a csirkét, fogtam a lazacot, termeltem a zöldséget stb. Szóval hagyjuk ezt a hülyeséget.
Rendeléssel is lehet százszor egészségesebben enni, mint a magyar átlag.
Te amúgy csak azért vagy itt hogy provokáld az embereket? Te miert nem gondoskodsz a családodról vagy csinálsz valami hasznosat?
33: Anyagilag is jobban megéri főzni, plusz teljesen más amikor azt rakod valaki elé amit te készítettél.
De nyilván te is az a fajta nő vagy aki simán csak lusta főzni és megmagyarázza hogy ez miért jó.
"Az a fajta"
Mert azok a nők milyen fajták?
Nem mindenkinek a kaja körül forognak a gondolotai. Köztük az én férjemnek se, kb konzerveken el élne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!