Akik szerint olcsóbb rendelni a kaját mint magadra főzni, azok hogy csinálják?
Figyelt kérdés
leírnátok?2022. jan. 31. 13:22
1/44 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem legrosszabb esetben harmadából kijön és még jobb is.
2/44 anonim válasza:
Mi is rendeltünk kaját, de otthon feljavítottuk: tettünk bele ezt azt, kiegészítettük dolgokkal, hogy jobb legyen, laktatóbb legyen.Időt spóroltunk,hogy nem kell főzni és ezért több időnk maradt a munkára.
3/44 anonim válasza:
Csak akkor olcsobb, ha egy személyre rendel, mert egy személyre kb lehetetlen főzni.
4/44 anonim válasza:
Szerintem is csak egy személyre éri meg rendelni, legfeljebb kettőre. Az sem mindegy persze, hogy honnan rendelsz. A menza-szerű éttermek általában elég olcsónak mondhatóak, és sok helyen ha egész heti adagot kérsz, kedvezményt is kapsz. Így egészen megéri.
5/44 anonim válasza:
Úgy csinálják hogy nem csak fozni lusták de utánaszámolni is
6/44 anonim válasza:
Egy óra munkával többet keresek, mint amennyit az egész család megeszik ételt egész nap. Bolond lennék akkor főzőcskézni,akkor elszegényednénk.
7/44 anonim válasza:
Kisétkűeknek megéri, akik jóllaknak a kis adagokkal. Akik nem, azok már rendelhetnek többet, úgy már nem lesz olcsó.
8/44 A kérdező kommentje:
3: miért lehetetlen? lefagyasztani is lehet dolgokat. Meg te nem bírod 2 napig ugyanazt enni? vagy 3? vicces..
2022. jan. 31. 16:13
9/44 anonim válasza:
Nos, kedves kérdező, nem eszem két napig ugyanazt. Nem szeretem a másnapos ételt és a családom se szereti. Fagyasztani se mindent lehet és azt se szereti mindenki. Nem egyszemelyes háztartást viszek.
Amúgy meg neked miért fáj, ha valaki rendel és olcsóbban jön ki?
10/44 A kérdező kommentje:
9: mert nem lehet olcsóbban kijönni rendeléssel, azért "fáj".
De rendelgesd csak, legalább nem kell főzni ugye. Amúgyse házi cseléd vagy, igaz?
A férjed meg simán beszopja hogy így olcsóbb.
2022. jan. 31. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!