Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Akik szerint olcsóbb rendelni...

Akik szerint olcsóbb rendelni a kaját mint magadra főzni, azok hogy csinálják?

Figyelt kérdés
leírnátok?
2022. jan. 31. 13:22
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom, szerintem legrosszabb esetben harmadából kijön és még jobb is.
2022. jan. 31. 13:35
 2/44 anonim ***** válasza:
47%
Mi is rendeltünk kaját, de otthon feljavítottuk: tettünk bele ezt azt, kiegészítettük dolgokkal, hogy jobb legyen, laktatóbb legyen.Időt spóroltunk,hogy nem kell főzni és ezért több időnk maradt a munkára.
2022. jan. 31. 13:39
 3/44 anonim ***** válasza:
95%
Csak akkor olcsobb, ha egy személyre rendel, mert egy személyre kb lehetetlen főzni.
2022. jan. 31. 13:42
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak egy személyre éri meg rendelni, legfeljebb kettőre. Az sem mindegy persze, hogy honnan rendelsz. A menza-szerű éttermek általában elég olcsónak mondhatóak, és sok helyen ha egész heti adagot kérsz, kedvezményt is kapsz. Így egészen megéri.
2022. jan. 31. 14:05
 5/44 anonim ***** válasza:
34%
Úgy csinálják hogy nem csak fozni lusták de utánaszámolni is
2022. jan. 31. 14:10
 6/44 anonim ***** válasza:
87%
Egy óra munkával többet keresek, mint amennyit az egész család megeszik ételt egész nap. Bolond lennék akkor főzőcskézni,akkor elszegényednénk.
2022. jan. 31. 14:25
 7/44 anonim ***** válasza:
89%
Kisétkűeknek megéri, akik jóllaknak a kis adagokkal. Akik nem, azok már rendelhetnek többet, úgy már nem lesz olcsó.
2022. jan. 31. 14:30
 8/44 A kérdező kommentje:
3: miért lehetetlen? lefagyasztani is lehet dolgokat. Meg te nem bírod 2 napig ugyanazt enni? vagy 3? vicces..
2022. jan. 31. 16:13
 9/44 anonim ***** válasza:
69%

Nos, kedves kérdező, nem eszem két napig ugyanazt. Nem szeretem a másnapos ételt és a családom se szereti. Fagyasztani se mindent lehet és azt se szereti mindenki. Nem egyszemelyes háztartást viszek.

Amúgy meg neked miért fáj, ha valaki rendel és olcsóbban jön ki?

2022. jan. 31. 16:28
 10/44 A kérdező kommentje:

9: mert nem lehet olcsóbban kijönni rendeléssel, azért "fáj".

De rendelgesd csak, legalább nem kell főzni ugye. Amúgyse házi cseléd vagy, igaz?

A férjed meg simán beszopja hogy így olcsóbb.

2022. jan. 31. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!