Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Olivabogyós kérdés- hol...

Olivabogyós kérdés- hol találhatok hasonlót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég voltam Spanyolországban. Eddig nem szerettem az olivabogyót, de ott olyanokat ettem, amik nem voltak olyan keserűek, inkább enyhébb, fokhagymás ízük volt. Itthon merre vehetnék hasonlót? Tegnap kipróbáltam a Penny-s paprikával töltöttet,de végül a kukában landolt.

2022. jan. 30. 10:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vannak piacok, török üzletek, ahol lehet kapni sokféle olívabogyót kimérősen.
2022. jan. 30. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
65%
A paprikásat felejtsd el, csakis simát vegyél. sparban a pultnál van sokféle. De alapvetően ne hasonlítgasd az itthon kaphatóakat azokkal amiket ott éretten szedtek le. Ha ennél érett banánt kolumbiában, rá se tudnál többet nézni az itthon kaphatóra amelyek mind mind éretlenül, zölden lettek leszedve majd utánéretten, megsárgulva eladnak.
2022. jan. 30. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!