Minek van az egeszdarabos olivabogyo, ha van szeletelve is ugyanannyiert?
Figyelt kérdés
Lehetne okom arra, hogy az egeszest vegyem? Vhova egesz kell?2019. szept. 19. 13:36
2/7 anonim válasza:
Az olajbogyó a fán nem szeletelve, nem kimagozva, és nem töltve terem, hanem egészben, magostól, töltetlenül. A feldolgozóipar azért állít elő különféle termékeket belőle, hogy mindenki a számára megfelelőt vásárolhassa. Nem kell senkinek megindokolnia a boltban, hogy miért egyiket, vagy másikat veszi.
3/7 anonim válasza:
Nekem pl egész kell, úgyse nagy
4/7 anonim válasza:
Koktél, pizza, martini, egyéb ételek.
5/7 anonim válasza:
Én csak egészet szoktam venni. Sajtos, mandulás bundában szoktam kisütni. Minden golyó közepére egy bogyó kell.
Meg az egészet még fel lehet szeletelni, ha valamihez úgy kéne. De a szeleteltet nem tudom összeragasztani :D
6/7 anonim válasza:
Miért árulnak ananászt szeletelve és kockázva is? Miért árulnak bármit bármit darabolva?
Magában, salátába, pizzára meg egy csomó mindenben tökéletes egészben. Plusz úgy még mindig fel tudom vágni. A felvágottat meg már nem tudom összerakni 😅
(Nem is értem a kérdést.)
7/7 anonim válasza:
Profi szakácsok szerint a magos olivabogyó a legfinomabb, azt ajánlják olyant vegyünk és inkább mi magozzuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!