Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért indul romlásnak a zöld...

Miért indul romlásnak a zöld olivabogyó vásárlás után egyből?

Figyelt kérdés
Többször jártam már úgy, hogy vettem zöld olivabogyót, egyszer Sparban kisebb kiszerelésű, hűtetlen, műanyag csomagolásút, aztán Lidlben szintén hűtetlen, üvegeset. Felbontás után a maradékot mindkét esetben a hűtőbe rakva tartottam, a levében és eredeti csomagolásában, ám mindkét esetben azt tapasztaltam, hogy nagyon gyorsan (már másnap) elkezdtek apró foltok megjelenni a bogyók felületén, majd rövidesen a szaga is elkezdett irritáló lenni. Valószínű a foltok penészgomba lehetett. A lejárati idő még messze volt.

2021. márc. 23. 12:06
 1/1 anonim ***** válasza:
49%
Mert nincs benne tartósítószer.
2021. márc. 23. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!