Egyedül élők, havonta mennyit szoktatok kajára költeni?
Figyelt kérdés
Nem étterem és ilyesmi, hanem rendes bolti bevásárlásra gondolok. Miket szoktatok főzni? Tudtok mondani olcsó, és egyszerű ebédeket?2022. jan. 30. 00:11
1/12 anonim válasza:
Borsófőzelék virslivel, vagy fasírttal. Borsóleves, tojásleves, főzelékek, rántott zöldségek, rizibizi, tejbegríz, paprikás krumpli, krumplis tészta, spagetti, nokedli pörkölttel, palacsinta, rengeteg költséghatékony étel van, de nehéz úgy ajánlani hogy nem tudom, mit szeretsz, van-e esetleg valamilyen étel allergiád.
3/12 anonim válasza:
Havi 40ezret, vagy kevesebbet. Főzök, de általában 2 napra.
Nem tudom miket tanácsolhatnék neked pár sorban, amikor a net tele van spórolós, vagy hó végi menüsorokkal.
4/12 anonim válasza:
Annyit, mint 2-es. 30-50ezer kb
5/12 anonim válasza:
40 ezer alatt sehogy nem jövök ki, pedig próbálok mindig spórolni, és a legolcsóbb élelmiszereket veszem meg.
6/12 anonim válasza:
Ha nagyon osszehuzom a nadragszijat, 20 ezer alatt is kihozok egy-ket honapot ... de tartosan nem szeretem ennyire sanyargatni magam.
Szoval normal esetben azert koltok sokat, mert egy szemelyre sokszor nem fozok - bufezni pedig nem olcso.
7/12 anonim válasza:
6+
Olcso kajak amugy a fozelekek valami gagyi feltettel. Eleg olcson kihozhatoak a tesztafelek is.
8/12 anonim válasza:
Tojasos dolgok is sporolosak. Es talan meg a szaraz huvelyesek kozott is van gazdasagos (lencse).
9/12 anonim válasza:
Termeszet is sok lehetoseget ad. Apjukom elmegy pecazni es hoz halat, a gyerekek elmennek az erdobe gombaszni, nagymama osszeszedi a fuszereket a retrol, asszonysag pedig eloszedi a regi tudomany es kenyeret sut makkbol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!