Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Büdös hús, ehető még?

Büdös hús, ehető még?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnapelőtt vettünk egész csirkehúst. Január 30.án jár le..Viszont amikor kivettük a hutobol éreztük hogy nagyon büdös.Szellőztetni is kellett.Azt terveztük hogy megsütjük a kutyának viszont ahogy kész lett semmi szaga nincsen és az ízén sem erzek semmit hogy változás lenne.Tehát így megsütve semmi baja.Megehetjük így hogy már semmi baja vagy inkább ne? Ha pedig nincs baja, mitol lehetett büdös?

2022. jan. 28. 19:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
96%

"Sokan írtátok az undort."

Mi mást lehetne írni, egy ilyen mondatra egy kérdésben?

"...amikor kivettük a hutobol éreztük hogy nagyon büdös.Szellőztetni is kellett."

Te írtad, nem mi szagoltuk!

Ha én írom ugyanezt, akkor te mit válaszolsz,...úgy látatlanban

2022. jan. 30. 17:15
 32/34 anonim ***** válasza:
97%

#31:

Ugyanezen gondolkodtam én is, hogy a kérdező egy kicsit debil.

Leírja a kérdésében, hogy annyira büdös volt a hús, hogy még szellőztetni is kellett. Aztán amikor mindenki azt mondja, hogy ez undorító, arcoskodik velünk, hogy jobb ha nem tudjuk, máshol mit és hogy eszünk meg.

Akkor mi a f.sz a kérdés? Megette a büdös húst, váljék egészségére......

2022. jan. 30. 17:20
 33/34 A kérdező kommentje:
#31 #32 én arra gondoltam,hogy sokan csak azért nem ennék meg mert büdös VOLT. Nyílván én sem ettem volna meg hogyha lett volna valami baja.Illetve ha továbbra is büdös lett volna.
2022. jan. 30. 20:18
 34/34 anonim válasza:
20%
Régebben míg üzemeltek a helyi kolbászsütők fogyott a dög, vajon miért? :)
2022. jan. 30. 22:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!