Sziasztok! Tegnapelőtt vettünk egész csirkehúst. Január 30.án jár le..Viszont amikor kivettük a hutobol éreztük hogy nagyon büdös.Szellőztetni is kellett.Azt terveztük hogy megsütjük a kutyának viszont ahogy kész lett semmi szaga nincsen és az ízén sem erzek semmit hogy változás lenne.Tehát így megsütve semmi baja.Megehetjük így hogy már semmi baja vagy inkább ne? Ha pedig nincs baja, mitol lehetett büdös?
Ha van rá gusztusod… én biztos nem enném meg, sőt, továbbmegyek, a kutyának sem adnám oda. Attól, hogy kutya, még nem kell romlott hússal etetni.
2022. jan. 28. 20:38
12/34 anonim válasza:
Ha sütve semmi gyanús mellékíze akkor én megenném.
Ha fóliás csirke volt, akkor lehet tényleg csak befülledt kicsit a csomagolás alatt, de a húsnak nem volt semmi baja.
2022. jan. 28. 21:00
13/34 anonim válasza:
A védőgáz tud baromi büdös lenni pl fagyasztásból felengedve de egyébként is, attól még a húsnak nincs baja. Viszont ennek jellegzetes, savanyú szaga van, semmiképp sem dögszag jellegű. Ha ilyet érzel, szerintem ne edd meg.
2022. jan. 28. 21:28
14/34 anonim válasza:
Ha teheted add a kutyádnak,és ne edd meg. Annyit nem ér ez a kísérlet, hogy bajod származzk belőle.
2022. jan. 28. 21:44
15/34 anonim válasza:
Azert itt oszlassunk el egy tevhitet. A vedogaznak nincs szaga. 3 fele gazt hasznalnak, nitrogent ami a levego 75%-a, szendioxidot amit pl: szodavizben hasznalnak, es oxigent. Az oxigent hasznaljak a hus etelekhez, mert igy tovabb marad voros a szine, es friss hatast kelt.
2022. jan. 28. 21:45
16/34 anonim válasza:
Nem a védőgáz saját szaga a büdös, hanem a légcsere nélkül napokig a nyers hús mellett álló védőgáznak lesz pállodt szaga. Ijesztő, de ha kiszellőzteted akkor kiderül, hogy nincs baj.
Mint a lábad a túrabakancsban Kinizsi 100 után. Büdös mintha üszkösödne, de ha megmosod akkor rájössz, hogy mégse kell levágni.
2022. jan. 28. 21:54
17/34 anonim válasza:
Jó 15-ös, akkor kössünk bele abba is, hogy a kockás füzet sem kockás, hanem négyzetrácsos.
Ki nem tojja le? Hétköznapi ember számára a védőgázos csomagolásban lévő húsnál lesz tapasztalható ez a jelenség. Meg ne haljál, hogy azt írja valaki, hogy a védőgáz bűzlik.
2022. jan. 28. 21:59
18/34 anonim válasza:
Nehogy! Jutubon van fent video a gyomormosasrol..nezd meg ha azon gondolkozol h megeszed e
2022. jan. 28. 22:09
19/34 anonim válasza:
En ugy tudtam hogy a vedogaznak nincs szaga. Utanna jartam ami nem nehez ha pl hasznalod a google keresot, es kiderult hogy jol tudtam. A vedogaz szagtalan. Gondoltam leirom, hogy eloszlassak egy tevhitet, semmi kotozkodes nem volt a reszemrol. Nem tudtam hogy itt olyan alul informalt emberek is makacsul verik az asztalt habzo szajjal uvoltozve a begyoposodott tevhituket hangoztatva, az igazsag tudataban...hadjuk. Felejtsd el hogy duplajara emeltem az IQ szintedet.
2022. jan. 28. 22:18
20/34 anonim válasza:
Te itt ne magyarázzál semmilyen IQ szintről, ha egyrészt kigugliztál valamit és ettől most magadat szuper okosnak érezve osztod az észt baromi feleslegesen, másrészt olyat leírsz, hogy “hadjuk”. HAGYJUK esetleg. Általános iskola alsó tagozat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!