Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Büdös hús, ehető még?

Büdös hús, ehető még?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnapelőtt vettünk egész csirkehúst. Január 30.án jár le..Viszont amikor kivettük a hutobol éreztük hogy nagyon büdös.Szellőztetni is kellett.Azt terveztük hogy megsütjük a kutyának viszont ahogy kész lett semmi szaga nincsen és az ízén sem erzek semmit hogy változás lenne.Tehát így megsütve semmi baja.Megehetjük így hogy már semmi baja vagy inkább ne? Ha pedig nincs baja, mitol lehetett büdös?

2022. jan. 28. 19:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet hogy csak a tálca anyagát érezted büdösnek?
2022. jan. 28. 22:30
 22/34 anonim ***** válasza:
42%
Nos mint irtam de neked leirom megegyszer. Ugy tudtam hogy... ezert rakerestem... csak te hiszed hogy a tajekoztatas eszosztas mert neked pl nem tudnek adni akkor sem ha akarnek. Csodalkozom hogy ismered egyaltalan ezt a szot. Tudom hogy irjak a hagyjukot, ezt csak neked irtam igy hogy bele tudj meg valamibe kotni.
2022. jan. 28. 22:33
 23/34 anonim ***** válasza:
33%
inkább te edd meg, mint a kutya, ha ekkora egy senki vagy, hogy odaadnád a romlott húst a kutyának.. ilyen ne tartson állatot
2022. jan. 28. 22:52
 24/34 anonim ***** válasza:
27%
veletlenul nem aldis volt az a hus?
2022. jan. 28. 22:56
 25/34 anonim ***** válasza:
69%
Ne edd meg a kutyáét!!! Mit szólnál hozzá, ha ő meg a te pizzádat enné meg?
2022. jan. 29. 01:32
 26/34 anonim ***** válasza:
72%

Lehet úgy is büdös a csirke, ha nem romlott. Főleg a védőgázas csomagolás miatt.

De ha annyira büdös volt, hogy szellőztetni is kellett, én nem enném meg.

2022. jan. 29. 13:38
 27/34 anonim ***** válasza:
34%
Éltek még, kérdező?
2022. jan. 29. 16:44
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Büdös hús - néha a csomagolástól lesz az, de szellőztetés után minden ok.
2022. jan. 29. 18:11
 29/34 anonim ***** válasza:
96%

A csirkének van egy jellegzetes szaga , akkor is ,ha nem romlott.

Ez a szag eltűnik,amint megmostad a húst . Ott ahol szellőztetni kellett a dögszagot,kétlem ,hogy erről lenne szó.Nálunk ez a kukában végezné,a kutya sem kap romlott húst.

2022. jan. 30. 10:00
 30/34 A kérdező kommentje:

Nem volt romlott.Valószinüleg a csomagolás miatt volt,semmi baja nem volt.Már a sütés alatt sem volt szaga. Sokan írtátok az undort.

Ha ezert undorodtok kicsit gondolkozzatok el néha eves közben hogy mit is esztek meg:)

2022. jan. 30. 10:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!