Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Akik nem szeretik a zöldséget,...

Akik nem szeretik a zöldséget, leírnátok, hogy mit esztek ?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire azonos vagy eltérő az étkezése az olyanoknak, aki szinte zöldség mentesen él. Ha esetleg egy két zöldség még is becsúszik, azok melyek ?

2022. jan. 27. 12:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

#1 vagyok, amit főzeléknek mondanak és megeszem az kizárólag a globus bab konzerv, azt is nagyon ritkán eszek.

Levest csak karácsonykor és húsvétkor amikor a párom mamájához megyünk, húsleves, kizárólag lé+tészta.

Nem vagyok beteges, évente 2-3 orrfolyás a max

2022. jan. 27. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélek el senkit, számomra szimplán kb. felfoghatatlan, hogy (felnőtt) emberek így étkeznek. 😮
2022. jan. 28. 18:52
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 , Nem tudsz ellene tenni. Ha valamelyik étel nem ízlik, akkor nem tudsz átkapcsolni egy kapcsolót és utána megenni. Nyilván neked is van utálatos ételed, más meg ugyanazért él-hal. Talán genetika van benne, hogy ki milyen ételeket szeret. Én állítólag 5 éves koromig szinte mindent megettem, aztán valami történt és elhagytam egy rakással, ilyenek a zöldségek. Viszont van változás is. Fiatalabb koromban a pörköltből leszűrtem a hagymát, mert undorítónak találtam. Most meg simán megeszem, és még keveslem is sokszor, ha éppen nincs benne annyi. A szőlőért nem voltam oda, most meg, hogy cukorbeteg lettem nagyon sokat meg tudnék enni, csak most meg nem lehet. Én mindig úgy magyarázom, hogy akik mindent megesznek, azoknak valami baj van az ízlelőrendszerükkel. Akik meg kevés dolgot, azok az ínyencek. :)
2022. jan. 28. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Érdekes egyébként. Nekem is sok dolog van, aminek annyira nem szeretem az ízét, viszont megeszem, mert tudom, hogy jó a szervezetemnek. De valahol megértem, mert pl. a tengeri cuccokat képtelen lennék én is megenni.
2022. jan. 28. 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!