Akik nem szeretik a zöldséget, leírnátok, hogy mit esztek ?
Amit hajlandó vagyok megenni az a csirkemell néhány variációban, köretnek poros krumplipüré vagy rizs amihez néha teszek kukoricát, krumplit nagyon ritkán eszek.
Főként melegszendvicseken, pékcuccokon (amit én csinálok) és édességen élek. Évi kb 2 tv paprika fogy nálam.
A héten pl csak melegszendvicseket, csokikat, kekszet, fánkot, rántott sajtot és rizst ettem. Gyorsétteremben is kiszedem a sajtburgerből a hagymát és az uborkát, a pizzámon csak sonka sajt és max szalámi lehet. Gyümölcsöt is évente párszor eszek, ez ált. eper
Minden nyers zöldséget utálok, de olyan szinten hogy a nyers paprika szagától hányni tudnék. Nyers paradicsomnak magját kikaparom azt megeszem.
Egy éve kezdtem változtatni levesben főtt zöldséget megeszem, rájöttem a brokkolit, karfiolt, gombát kelbimbót, kelkáposzta féléket imádom! :) Sütve főve mindenben megeszem.
Savanyúságban mindem jöhet, azt rakom a szendvicsekbe a nyers dolgok helyett.
Főzelékben is sokat megeszek, ma pl tökfőzelék lesz fasirttal.
De nyersen semmit sem tudok megenni.
Talán nincs összefüggés bizonyos dolgok utálata és kedvelése között.
Én összesen 2 féle zöldséget tudok megenni , a sárgarépát levesben, illetve a káposztát, majd minden formájában, persze nem nyersen.
A burgonya viszont a kedvencem, gyümölcsben meg az eper.
Húsételeket szeretem, de a halat utálom. Tésztaféléket, péksütiket szeretem, tejtermékeket szeretem. Ha minden összerakok, akkor is azt mondom, hogy vitamin szegényen élek, ezért veszek mindig pezsgőtablettákat,amivel pótolni tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!