A cukor miért számít alapvető élelmiszernek?
Bár igyekszem egészségesen enni, nem vagyok mániákus, nálam is elfogy 1-1 kg cukor néha, de azt nem tudom megérteni, miért számít alapvető élelmiszernek.
Mármint, hogy tud ebből egy háztartásban olyan sok elfogyni, hogy ennyire fontos legyen az ára?
Mi kb. annyit használjuk, hogy napi kétszer beleteszek 1 teáskanálnyit a kávémba. Ennyi. Néha sütök valami sütit, akkor esetleg elmegy 20 deka egyszerre, de még így is olyan sokáig kitart egy zacskó, hogy nem is tudom, mennyit használhatok el egy évben, talán 3 kilót?
Ti mibe tesztek cukrot?
Egyébként ezt én se igazán értem, nálunk olyan 2 év alatt fogy el egy kiló kristálycukor.
Pedig napi szinten főzünk, és sütit is szoktam sütni. Nem tudom, mások mire használják kilószámra... :D
#13 vagyok
Nem használunk semmilyen édesítőszernek titulált dolgot. Ezzel együtt se értem, mire lehet kilószámra használni a cukrot.
#13. Mit használsz édesítésre? Milyen süti az, amibe nem kell se cukrot, se édesítőt, se mézet, se juharszirupot rakni?
Tényleg, kötekedés nélkül kérdezem.
Pici méz, és érett gyümölcs.
Azt mondjuk nem értem, a mostani hozzászólásodban honnan feltételezted hogy mézet még juharszirupot se rakok semmibe, ezekről eddig szó se volt, csak a cukorról meg a mesterséges édesítőszerekről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!