Mennyire valós az, hogy csirkafarhátat vesznek a szegények? Ti ismertek konkrét embereket akik farhátat vásárolnak saját fogyasztásra?
Simán lehet belőle finom húslevest főzni. Megfelelő zöldségekkel, jó fűszerezéssel tökéletes leves lesz, csak tudni kell az arányokat. Szállóigévé vált, hogy a nyugdíjasoknak csak csirkefarhátra telik. Nem mindenkire igaz. Nem mindenki azért vesz farhátat, mert olcsó. Már nem is annyira olcsó.
Hanem azért, mert jó zöldéglevest lehet belőle főzni. Cérnametélttel.
Főzelékfélék mellé meg feltétnek pörköltnek elkészítve. Aki szereti a csontokat szopogatni kevés hússal, még mindig jó kaja. (Igen, tudom,miért tetted fel a kérdést, az a része szánalmas, de ez az ételek kategória.)
Nem vagyok szegény, sőt, mégis a csirkéből a kedvenc részem a farhát(nyakkal) minden formájában.
Kedvelem még a szárnyat is, de a mell nekem ízetlen és száraz, az alsó comb inas, a felsőn meg akármennyit van sütve főzve, mindig akad véres fekete rész, ami nekem undorító.
És igen, én veszek magamnak farhátat, levesbe, rántani, tölteni, pörköltnek és akkor is megvenném, ha holnaptól 3 ezer lenne kilója.
Arra meg, hogy erről ki és mit gondol, vastagon teszek!
A csirkefarhát most beárazódott. Nem pénztárgépileg, hanem ikszelésügyileg.
Amúgy meg semmi külnös, ennyi erővel lehetett volna libacomb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!