Ezeket az olcsó baromfihamburgereket meg lehet enni különösebb sütés nélkül?
Figyelt kérdés
Ilyen 2-5 perces mikrózást jelölnek rajtuk, én meg az elején nem nézegettem ezeket a centinél kisebb képeket, hanem csak hátul, a szöveges részben keresgéltem volna.
Félkészek, de én természetesnek vettem, hogy csak melegíteni kell őket, és úgy ettem többször is, hogy csak fél perc alatt felforrósítottam. Nekem így ízlett.
Lehet ettől valami bajom, hogy nem sütöm át? Vagy a gyári sütés úgyis fertőtlenítette már, a pótlólagos hőkezelés csak az élvezeti értékét növelné?
2022. jan. 14. 09:20
1/6 anonim válasza:
Meg vannak párolva,nem nyers.
Az élvezeti értéke más ha meg van sütve,melegítve.
Már ha élvezeti értéknek lehet nevezni ezt a vágóhídi szemetet.
2/6 anonim válasza:
Részemről ezeket sehogyan nem lehet megenni.
3/6 anonim válasza:
Én az ilyeneket csak sütve vagy legalábbis megpirítva szoktam enni, úgy sokkal finomabb. Akár a mikró grill funkciójával készítve, ha gyors eredményt szeretnék.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2022. jan. 15. 07:59
5/6 anonim válasza:
Alaposan süsd át mert a húsokban lehet bakterium amit a 300 cfok öl meg vagy a -35 .
6/6 A kérdező kommentje:
Ezeket már megsütötték egyszer, csak nem készre. Azóta steril környezetben, becsomagolva tárolták.
2022. jan. 19. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!