Amerikában az USA-ban a Coca-Cola utánzatai ugyanolyan rosszak lehetnek mint itthon az "olcsó kólák"?
Figyelt kérdés
ott egyáltalán miért születik döntés utánzatról mikor az eredetik (Coke, Pepsi) sem sokkal drágábbak ottan viszonylathoz képest?2021. okt. 14. 22:16
1/4 anonim válasza:
Nem olyan rossz azért az az olcsó kóla, pláne ha egyetemista vagy és kolibulizni akartok a haverokkal fejenként 500ft-ból :D A Drinkyből pl. Cimborával egész finom boros kóla keverhető. Na meg a gyerekkori emlékek mikor bicajozás után a kisboltban vettük a jó kis Queen kólát.
Valószínűleg azért léteznek ott is utánzatok, mert lehet valahol valamiért nem árulnak/árulhatják az eredeti márkákat. Illetve az is lehet, hogy még ha nem is sokkal drágábbak ottani viszonylatban, nekik ez a nem sok is olyan mértékű kb. mint nálunk a Drinky és a Pepsi közti árkülönbség. Az ízük valószínűleg hasonló lehet az itthoni olcsó változatokhoz
2/4 anonim válasza:
Mert nem utánzat, csak egy másik márka terméke. Minőségre lehet, hogy gyengébb, mint a két legnagyobb gyártóé, de attól még a kóla az csak kóla. Egyébként 5-6 éve én a Queen kólát kimondottan szerettem, csak aztán valamit variáltak a receptben, azóta számomra ihatatlan.
3/4 anonim válasza:
Attól, hogy valami cola nem lesz automatikusan az egyik nagy márka utánzata. Az USA-ban rengeteg olcsó cola van mivel szinte minden boltnak van egy saját üdítő brandje. Képzeld el oda kint sincs legalább is amikor kint voltam nem volt kolbászból a kerítés. A Pepsi és Coca Cola főleg abban a mennyiségben ahogy egyesek fogyasztják nem olcsó. Nem mindegy, hogy egy 12-es packért 15 dollárt vagy 9-es fizetsz.
4/4 anonim válasza:
A penny utánzata simán veri a coca-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!