1/19 anonim válasza:
Talán 3 havonta 1 litert. Kókuszzsírral szoktam felváltva használni, abból pedig fél évente szoktam venni 1 kg-ot. Egy kiskanállal szoktam tenni, ha hagymát dinsztelek vagy rántást készítek.
2/19 anonim válasza:
napraforgóolajból minimális mennyiséget használok - talán félévig is elég egy liter, de inkább több ideig..
Olívaolajat használok sütés-főzésnél, abból azért elmegy kéthavonta egy üveggel (0,75 l)
3/19 anonim válasza:
Évente 6-8 liter fogy sütéshez-főzéshez. 5 litetest szoktam venni évente 1-2 alkalommal.
4/19 anonim válasza:
Évi 5 litert, mert zsírral főzök.
5/19 anonim válasza:
Havi 1 liter.
Kétszer sütök olajban egy hónapban. 3 fős család.
6/19 anonim válasza:
Havonta kb. 1 litert használok el.
7/19 anonim válasza:
Napraforgóolajból 3-4 liter/év
Kókuszolajból 1 liter/év
Olívaolajból 7 liter/év
1 kg disznózsír
1 kg kacsazsír
8/19 anonim válasza:
Egy 3 literes dobozon van, szerintem ott áll a szekrényben már egy éve... Olíva olaj sprayt használok inkább, azt se sokat, egy spray elég egy évre.
10/19 anonim válasza:
Nem használunk étolajat, legfeljebb palacsintába.
Évekig használunk 1 litert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!