Egy közepes sült csirkéből általában mennyit, és milyen részt esztek? (kort és nemet írjatok)
Figyelt kérdés
Érdekel mi az átlagos adag, férfiaknak, nőknek, stb.2022. jan. 8. 17:41
11/17 anonim válasza:
Jól értem? Egy szárny és egy alsócomb?
Anyud beteg. Úgy agyilag, mint fizikálisan, ha ezt soknak találja és mohóságnak titulálja.
Persze, ha 20-an voltatok arra a nyomorult csirkére,...
12/17 anonim válasza:
A szárny és a fél comb nem mohóság. Szerintem a legtöbb embernek kevés lenne. Én körettel biztosan megenném a farhátat, két szárnyat. És ha baromira éhes lennék, egy combot is.
13/17 anonim válasza:
Lemaradt 36/N (12-es válaszoló)
14/17 anonim válasza:
Minden részét megeszem. Mennyiségre étkezésenként kb így: két alsócomb, vagy egy szárny és egy alsó, vagy felsőcomb csak 1db. De függ ugye a csirke méretétől és főleg attól, hogy milyen köret van hozzá.
15/17 anonim válasza:
Sokallta anyukád? Pedig a szárnyat szinte számolni sem lehet annyira nincs rajta hús.
Mi változó mennyit eszünk egyszerre. Egy egész comb, csak egy felső comb, szárny+darab mellhús. Körettel és savanyúsággal.
50 körüliek vagyunk.
16/17 anonim válasza:
Kérdező! HOvá tűntél?
Hányan voltatok arra az egy csirkére??
Nem lehet, hogy csak azért mondta anyukád, hogy _egyszerre_ vettél ki sokat? Nem ismerhetjük a családodat, nem tudhatjuk, hogy mik az étkezési szokások nálatok....
17/17 anonim válasza:
Biztos még mindig azt a rengeteg csirkét eszi😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!