Egy közepes sült csirkéből általában mennyit, és milyen részt esztek? (kort és nemet írjatok)
Figyelt kérdés
Érdekel mi az átlagos adag, férfiaknak, nőknek, stb.2022. jan. 8. 17:41
1/17 anonim válasza:
grillcsirkére gondolsz?
én azonnal lelopom a két szárnyát :), és még mondjuk egy felsőcombot eszem hozzá. Körettel salátával.
40+-os nő.
2/17 A kérdező kommentje:
igen, mondjuk grillcsirke
2022. jan. 8. 18:09
4/17 anonim válasza:
Fél grillcsirkét szoktam venni egymagamra. Ez körettel, salátával együtt 2 napra elég. A mellét kevésébé szeretem, mint a combot, úgyhogy ahhoz több köretet eszem. A comb akár kenyérrel és savanyúsággal is mehet, a mellehús nem. 54/nő
5/17 anonim válasza:
Kérdező, te is elárulod, hogy mennyit eszel? Túl soknak, v. túl kevésnek tartod a saját fogyasztásodat, azért tetted fel a kérdést?
6/17 anonim válasza:
A szárnyát nem szeretem, de ha az jut, akkor az jut.
Egy felet lazán megeszek krumplival.
7/17 qkker1 válasza:
Hangulat kérdése, felet vagy egészet szoktam megenni, volt már, hogy kettőt vettünk, és a család csak egy felet evett meg, a többit "önfeláldozó módon" elpusztítottam,
8/17 A kérdező kommentje:
Egy szárnyat és egy fél combot (azaz térdnél elvágva, nem tőből) szedtem magamnak ebédnél, és anyum szerint ez már mohóság.
2022. jan. 8. 19:15
9/17 anonim válasza:
Ugyan, fél comb és egy szárny az szinte semmi.
10/17 anonim válasza:
hány éves vagy?
Hányan voltatok az egy csirkére...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!