Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az normaális, ha a kolbász...

Az normaális, ha a kolbász külseje minimálisan penészes? Meg lehet attól még enni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 22:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Fustolt kolbasz ez is, ami idovel kiszarad, de ez meg eleg frissen keszult, nem szaradt ki olyanra, mint a bolti, egyebkent viszont tudtommal nyersenis fogyaszthato. De mint lathatod, nemvagyok a kolbászok szakértője, csak annyit tudok erről mondani, hogy nem bolti szaraz, de a bolti szaraz fustoltet is miert ne lehetne megsutni?🤔
2022. jan. 10. 11:32
 12/17 A kérdező kommentje:
Amugy a botulizmustokozo bakteriumokat fel oranat 200 fokon sutes tudtommal nemnyirja ki, vagy igen?
2022. jan. 10. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
12. rosszul tudod, ugyanis elvileg már a füstölés során illene elpusztulnia.
2022. jan. 12. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A botulizmusnak semmi köze a penészes kolbászhoz! Nem attól fogsz botulizmust kapni, hogy penészes a kolbász. És nem penészes kolbásztól is kaphatsz botulizmust!
2022. jan. 12. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14. Így van, mint korábban is írtam, a botolizmus fertőzés, általában a hanyag füstölés eredménye.
2022. jan. 12. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
-ként alakul ki
2022. jan. 12. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 A kérdező kommentje:
Ma is tanultam valamit, koszi az infokat.
2022. jan. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!