Két hónapja lejárt füstölt kolbász ehető lehet még, ha “érzékszervi” benyomás alapján teljesen jó?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 18:49
2/9 A kérdező kommentje:
Az akkor van, ha nincs rendesen kezelve készítés során, ez más…
2021. nov. 30. 19:05
3/9 anonim válasza:
Eheted még félév múlva is, legfeljebb egyre keményebb lesz.
4/9 anonim válasza:
Ha tisztességes füstölést kapott, akkor igen, még ehető!
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy jó. A piacon őstermelőktől vett kolbászok egyikére sincs dátum írva, te meg egy azoknál ezerszer sztenderdizáltabb boltit vettél.
Akkor kuka, ha kívülről fehértől eltérő színű penész van rajta, vagy ha félbevágva a közepétől kezdve elkezd kifehéredni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést!
2021. nov. 30. 20:49
7/9 anonim válasza:
Jó az, nekem a padon van 4 hónapos, házikóbász.
8/9 anonim válasza:
Nagyapámnak minden újévkor, disznóvágáson volt tavalyi kolbásza. A legfinomabb volt ilyenkor. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!