Az normaális, ha a kolbász külseje minimálisan penészes? Meg lehet attól még enni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 22:11
1/17 anonim válasza:
igen.
a "héját" le tudod húzni, csak az penészes. de lemosni, letörölni is lehet, fogyasztható.
2/17 anonim válasza:
A penészes részt vágd le, a többi ehető.
3/17 anonim válasza:
Csak akkor edd meg, ha a belseje nem penészes
4/17 anonim válasza:
A penész színén múlik. A fehér teljesen normális, sőt jó jel. Szürke vagy zöld esetén kuka, de az nagyon ritka.
5/17 anonim válasza:
Azert mielott nagyon bekajalnal belole, nezz elotte utana a 'botulizmus' szonak ... aztan majd eldontod, hogy mit teszel.
6/17 anonim válasza:
Milyen kolbász, bolti vagy házi?
7/17 anonim válasza:
Ha pl a pick szalámit vagy a camambert sajtot megnézed, azon is van egy vékony réteg nemespenész, ami a házi kolbászon is megjelenhet.
Ha zavar, mosd le.
Ami gáz az a fekete meg a szürkés-zöld.
8/17 A kérdező kommentje:
Feher. Hazi kolbasz. Megsutottem 200 fokon, illetve leszedtem rola, az ugy akkor rendben van?
2022. jan. 8. 14:43
9/17 anonim válasza:
Ha megsütötted akkor elvileg nem lehet tőle bajod.
10/17 anonim válasza:
Kérdező, istenem🤦♂️
Amikor annyit írsz, hogy kolbász, mindenki a füstölt szárazkolbászra gondol alapból. Te friss sütnivalóról beszélsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!