Szerintetek ilyen tényleg van?
Figyelt kérdés
Annyi olyan történetét olvastam, hogy éttermek ék, vagy bolt oknak emberhúst adtak el, hogy már nem is merek húst enni. Szerintetek erre mennyi az esély?2022. jan. 7. 14:32
1/12 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ilyen már nincs,az 1886-os években biztos volt. De 2022-ben már nincs,ha el mész egy husboltba vagy boltba vagy egy étterembe nem ember húst fognak eléd tenni.
4/12 anonim válasza:
Elvileg van ilyen, de pont azért akkora szenzáció, mert nagyon-nagyon ritka extrém eset.
Ha már valamitől, akkor én jobban félnék hogy simán csak romlott/fertőzött a hús amit felszolgálnak, arra reálisabb esély van.
5/12 anonim válasza:
Úristen, miféle hoaxokat olvasol te, kérdező...?????
6/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül hoax, voltak ilyen hírek EGYEDI esetekről pl. Afrikából. Én el tudok képzelni 1-1 ilyen esetet, de ettől még nem kell félni minden étteremben. :D
7/12 anonim válasza:
6. A kannibálok nem Afrikában élnek?
9/12 anonim válasza:
Jézus testét és vérét a templomban osztogatják. Vagyis osztogatták 2 évvel ezelőttig.
10/12 anonim válasza:
Kevés esély van rá.De a mai világban minden megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!