Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha egy élelmiszernek lejár a...

Ha egy élelmiszernek lejár a szavatossága mit teszel? Mindenképp kidobod vagy ellenőrzöd és megeszed ha ehető még?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 16:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Került már elő csokimikulás a spájzból úgy, hogy 2 éve lejárt a minőségmegőrzési idő. Kibontva valóban ki volt ülve rajta egy kicsit a kakaóvaj. De az illata finom volt, és lereszelve isteni muffint sütöttem a felhasználásával. Az meg, hogy nem csillogó sötétbarna volt kibontva, hanem egy kicsit matt és fakó - hát az kit érdekel? Pláne, hogy muffinba került...
2022. jan. 7. 14:44
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

múltkor a 2 hónapja lejárt tojások a vizespohár tesztel simán frissnek lettek volna elkönyvelve, de a biztonság kedvéért egyenként ütöttem le őket, semmi bajuk nem volt (hűtőben voltak)

én mindent szagolok, a tejtermékeken amik a legkényesebbek úgyis érződik ha bajuk van, húst meg nem hagyok megromlani

persze jártam már úgy, hogy valami büdös volt és a kukában végezte, de nem dátum szerint szelektálok

2022. jan. 7. 18:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!