Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik virsli a kedvenced? A...

Melyik virsli a kedvenced? A roppanós, a műbeles, a füstölt, stb. Mivel eszed szilveszterkor? Mustár, torma, majonéz, ketchup?

Figyelt kérdés
Árkategóriától függetlenül. Mennyit vesztek belőle?

2021. dec. 29. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Roppanós bécsi. Legalábbis ünnepekkor mindenképp, azon kívül viszont ami épp jó és olcsó. Régebben a Füstlit szerettem, de nagyon elrontották.
2021. dec. 29. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
itt a hentesnél van saját készítésű.csípős mustárral, és háztáji tormával zabálom, fehér kenyérrel!
2021. dec. 29. 21:30
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Korábban a spáros frankfurtit vettük, most a kaiser frankfurtira kattantunk rá. Mindig van itthon, tehát nem veszünk külön szilveszterre. Rakunk a francia salátába is, eszünk magában is, eszünk másnap a lencséhez is...Vagy mustárral esszük vagy salátával.
2021. dec. 29. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Igazából egy ideje főve nem nagyon vagyok oda érte, nem tudom miért.

Viszont a kevés zsírban megsütött virslit nagyon szeretem.

Szilveszterkor nem csináltunk eddig szinte soha, de most az ünnepi menü része lesz, néhány darab főve, míg a többi sütve.

Sülve igazából eddig mindenféle márka terméke bejött, nincs konkrét kedvenc.

2021. dec. 30. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Pick pickolino

Igazi húsos virsli, nagyon jó íze van. Mióta megkostoltam csak ezt veszem. Ritkán veszek virslit, de akkor inkább normálisat.

Kostold meg, isteni!

Én mindennel eszem, tormás majonéz, chilis ketchup, édes mustár, chili szósz, ha nincs más gulyás krémmel beérem.

2021. dec. 30. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!