Szokott enni valaki gulyáskrémet és/vagy fokhagymakrémet úgy mint ahogy egyesek a Piros Aranyat szokták? Vagy ez már túl extrém? :D
Figyelt kérdés
Esetleg valami más szokatlan? Egyes ismerősök nekem már a majonézes/üveges tormát is soknak találják ha valamihez eszem, úgyhogy nyitott vagyok ilyen furcsaságokra.2021. szept. 9. 15:10
1/10 anonim válasza:
Tojásos nokedli ketchuppal
Káposztás tésztát is ketchuppal eszem
És a krumplis tésztát is
2/10 anonim válasza:
Haha pacsi egyes 😀 enis mindenre ketchupot teszek
3/10 anonim válasza:
Melegszendvicsre gulyáskrémet szoktam nyomni, kb mint mások ketchupot, csak kicsit kevesebbet. Szintén bizonyos pl kolbászos vagy paprikás szalámis hideg szendvicsekben is szeretem.
Ami a tormát vagy majonézes tormát illeti, azt sonkás, tarjás, tojásos stb szendvicsekhez szoktam használni.
Személy szerint furábbnak találom azt, amikor valaki mindenhez is ketchupot eszik. Bár tudom, hogy az az elfogadottabb.
5/10 anonim válasza:
A férjem is tesz gulyáskrémet meg fokhagymakrémet a szendvicsekre. Meg néha vastagon mustárt tesz a tetejére. Számomra az is fura, mikor a májkrémes kenyérre felvágottat és sajtot tesz, és még valami krémet a fentiek közül.
6/10 anonim válasza:
Főtt tésztára gulyáskrém. Isteni finom.
7/10 anonim válasza:
En szeretem a finom dolgokat es nem eszem kenyszermoslekot :)))
8/10 anonim válasza:
A paradicsomos alapú pizzát majonézbe mártogatom, a tejfölös alapúakat ketchupba. Talán ez a "legfurább" nálam.
9/10 anonim válasza:
Gulyáskrémes tésztára forró vizet öntesz, és kész is a gulyásleves:)
10/10 anonim válasza:
csípős gulyáskrémet-UNIVER-néha elszopogatom míg melegedik a kaja, de amit legutobb vettem, mintha sósabb lenne mint eddig volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!