Pizzára ketchup?
Figyelt kérdés
Szerintetek való a pizzára ketchup?
Mert ugye a jó pizzára nem kell ketchup. (az olaszoknak ez bűn és sértés.)
2021. júl. 22. 13:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1/9 anonim válasza:
Szerintem finomabb ketchup-pal, de nyilván van aki simán szereti. Személy- és ízlésfüggő.
2/9 Rothadó Narancs válasza:
A kissé száraz, mirelit pizzákon elfér.
3/9 anonim válasza:
A ketchup még mindig jobb egy fokkal mint az ananász. Utóbbi miatt megértem a felháborodást.
4/9 anonim válasza:
Pizzától függ. Rendes pizzára nem kell és nem is finom rá. Az átlag rendelős pizzáknál teljesen mindegy, ízlés kérdése.
Egyszer Milánóban egy barátom szóba hozta a ketchupot, de a velünk lévő olasz barátunk nagyon gyorsan lebeszélte róla. Egy komoly étterem volt, azt mondta, hogy felejtsük el a ketchupot, mielőtt kidobnak minket.
5/9 anonim válasza:
Max a Pizza Hut féle ocsmányságra.
6/9 anonim válasza:
Szerintem finom vele, de nem szokott eszembe jutni, hogy tegyek rá, max ha valaki úgy eszi mellettem.
7/9 anonim válasza:
Csak ha valami pizzának csúfolt borzalom, arra még majonézt is teszek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!