Marhapörköltet készülök főzni, van hozzá írva zöldpaprika.. méghozzá úgy, hogy: "nem TV". Van nekem zöldpaprikám, de már nehéz lenne utánagondolni, hogy Tv - vagy nem. Megreszkírozzam azzal (is)?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 13:00
1/12 anonim válasza:
Oly mindegy hidd el!
Nyugodtan tedd bele, a TV ugyanaz a zöldpaprika, mint a nem TV, csak nem görbék, hanem egyenesek, tehát könnyen tölthetőek.
2/12 anonim válasza:
Hat eleg konnyu megkulonbdoztetni a 2 fele paprikat 😀 akar googlebe rakeresel. De am jolesz ugyis
3/12 anonim válasza:
TV a tölteni való rövidítése. Ez egy széles, vastag húsú, egyenes, fehér színű paprika - tehát ha zöld, akkor eleve nem lehet tv.
4/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Pörkölt alap. Nem kell recepthez ragaszkodni
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. dec. 24. 13:29
6/12 anonim válasza:
Én pl nem szoktam bele rakni. Marha, hagyma, fokhagyma, vörösbor (opcionális), zsír (szalonnából, de jobb híján olaj), paprika, só, bors, paradicsom (opcionális), esetleg borókabogyó. Ezekkel szoktam zsonglőrködni. Rossz még nem lett.
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2021. dec. 25. 09:50
9/12 A kérdező kommentje:
Hát, ez nagyon jó! Nézek egy másik receptet, az pedig TV - paprikát ír hozzá. Ezek szerint is mindegy....de akkor meg miért írja oda az egyik, hogy 'nem TV'...a másik meg hogy "• 1 db paprika - TV ". Mi a bajuk ezeknek?
2021. dec. 25. 10:15
10/12 anonim válasza:
Hagyd a fenébe ezt a receptek szó szerint való követését!
Télen egyébként sincs semmilyen íze a paprikának, tehát ha kihagyod sem dől össze a világ.
Nyáron meg tehetsz bele bármilyent ami van otthon, mert nyilván azt szereted, tehát a kajádba is azt tedd! Ha csípőset szeretsz, akkor azt, ha nem csípőset, akkor meg azt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!