Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ezt a régi szaloncukrot...

Ezt a régi szaloncukrot keresem már nagyon régóta. Melyik ez?

Figyelt kérdés

Egységesen ezüstszínű papírba volt csomagolva, így nézett ki, de nem konzum:

[link]

Szemben a konzummal, ez csokival volt bevonva, az állaga pedig puha volt, mint a marcipán, nem kemény, mint a konzum.

Ebben sárga, rózsaszín, zöld színű belsők voltak, és nem fehér, rózsaszín, barna, mint a konzumnál.

A nagyszüleimre emlékeztet, évekóta hiába keresem.

Egyedül a Bonbonettinél találtam hasonlót, de ebben is csak sárga és rózsaszín színek vannak, zöld nincs, a csomagolópapír pedig nem sima ezüst itt, hanem mintázott:

[link]

2021. dec. 12. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig a konzumból volt sárga, rózsaszín, fehér, zöld és csokis. Kétféle konzum volt: csokival bevont és sima, csoki nélküli szines. Ez tuti biztos, mert a csoki nélküli volt a kedvencem, abból is leginkább a rózsaszín, sárga, zöld. Kb. 12 éve vettem utoljára ilyen ezüst papíros, csoki bevonat nélkülit.
2021. dec. 12. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanilyen már nincs. Amit belinkeltél az hasonlít hozzá leginkább.
2021. dec. 12. 10:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy így van, én olvastam a konzumról, abban az szerepelt, hogy volt bevonat nélküli, és csokival mártott változat is, de kőkemény volt (a mártott kicsit puhább), és mindegyik egyaránt csak három színnel, fehér, rózsaszín, barna. Illetve az ezüspapíros, amit én keresek, csoki nélküli volt, és olyan kemény, mint a kavics.

Amit viszont keresek, az sárga, rózsaszín, zöld színű belsővel volt, és puha volt teljesen, mint a marcipán.

Akkor talán később több íz is volt a konzumban.

2021. dec. 12. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A keménység attól fügött, hogy milyen régi volt.
2021. dec. 12. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Viszont két tulajdonsága biztos:

Ezüstszínű papírja volt, és csokival volt bevonva.

Ahogy pedig utánaolvastam, a konzumnál az ezüspapíros bevonat nélküli volt, az aranypapíros volt csokival mártott.

2021. dec. 12. 11:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!