Ezt a régi szaloncukrot keresem már nagyon régóta. Melyik ez?
Egységesen ezüstszínű papírba volt csomagolva, így nézett ki, de nem konzum:
Szemben a konzummal, ez csokival volt bevonva, az állaga pedig puha volt, mint a marcipán, nem kemény, mint a konzum.
Ebben sárga, rózsaszín, zöld színű belsők voltak, és nem fehér, rózsaszín, barna, mint a konzumnál.
A nagyszüleimre emlékeztet, évekóta hiába keresem.
Egyedül a Bonbonettinél találtam hasonlót, de ebben is csak sárga és rózsaszín színek vannak, zöld nincs, a csomagolópapír pedig nem sima ezüst itt, hanem mintázott:
Lehet, hogy így van, én olvastam a konzumról, abban az szerepelt, hogy volt bevonat nélküli, és csokival mártott változat is, de kőkemény volt (a mártott kicsit puhább), és mindegyik egyaránt csak három színnel, fehér, rózsaszín, barna. Illetve az ezüspapíros, amit én keresek, csoki nélküli volt, és olyan kemény, mint a kavics.
Amit viszont keresek, az sárga, rózsaszín, zöld színű belsővel volt, és puha volt teljesen, mint a marcipán.
Akkor talán később több íz is volt a konzumban.
Viszont két tulajdonsága biztos:
Ezüstszínű papírja volt, és csokival volt bevonva.
Ahogy pedig utánaolvastam, a konzumnál az ezüspapíros bevonat nélküli volt, az aranypapíros volt csokival mártott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!